Klein Mode

ruim 30 jaar mode in putten

Wij zijn Klein Mode, een van de mooiste modewinkels van Nederland! Niet alleen de mooiste maar ook de leukste. In onze winkel van ruim 1500 m2 vind je meer dan 120 topmerken onder één dak. Met gratis parkeerplaatsen voor de deur en mode adviseurs die écht naar je luisteren, wordt shoppen bij Klein Mode een feestje! 

 

Op het gebied van damesmode selecteert Klein Mode trendy, stijlvolle en exclusieve collecties speciaal voor jou. Voor de heren gelden stijlvol en modebewust als sleutelwoorden. Voor alle gelegenheden, van informeel tot formeel! Kwaliteit, vakmanschap en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren dan ook graag bij het kiezen van je nieuwe outfit. Ook als je even staat te wachten, dan schenken wij in ons Klein Kafé lekkerste cappuccino’s en espresso’s!

 

Geniet van modeshoppen bij Klein Mode!

Magazine

KLEIN Magazine

Ons nieuwe najaarsmagazine is uit! Dit seizoen brengen we voor de derde keer het KLEIN ‘groots’ magazine uit! Dit seizoen zit boordevol warme en winterse kleuren, mooie stoffen en vernieuwende looks! Geen magazine gehad?

Kom gezellig langs, we hebben er genoeg!

Bekijk online
Magazine

8 redenen om te shoppen bij Klein Mode

RUIM 1500m2
MODE PLEZIER

DE MOOISTE MODEWINKEL
VAN DE VELUWE

PERSOONLIJK
ADVIES

KLEIN KAFÉ MET
GRATIS KOFFIE EN THEE

GRATIS PARKEREN
VOOR DE DEUR

KLEDING ALTIJD
OP MAAT

RUIM 120 MODEWERKEN
VOOR DAMES EN HEREN

LEUKE ACTIES
EN EVENTS