Upcoming events / news

Fashionkalender

Klein magazine Najaar / Winter 2019

Klein magazine

Najaar / Winter 2019

Heb je het magazine al ontvangen? Bekijk de nieuwste najaarstrends in ons Klein ‘groots’ magazine.

Een nieuw jasje... niet alleen voor onze winkel (die een jaar geleden compleet vernieuwd is) maar ook voor onze uitstraling... en daarbij hoort een magazine!

 

Dit seizoen... brengen we voor het eerst het KLEIN ‘groots’ magazine uit. Kwaliteit, vakmanschap en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren je dan ook graag bij het samenstellen van je outfit. Een magazine past daarom perfect bij onze filosofie; met rust en aandacht inspiratie opdoen voor je nieuwe outfit. Heerlijk toch!

 

Deze uitgave... staat compleet in het teken van de mode voor het komende najaarsseizoen. Ben jij benieuwd naar de leukste trends? We hebben er vier voor je op een rijtje gezet. Ga even zitten en pak een lekker drankje, wij inspireren je graag!

 

Ons team... presenteert je graag de nieuwste collectie, die we met liefde voor je hebben samengesteld. Onze modellen zijn allemaal mensen die voor en achter de schermen hard werken om Klein Mode als mooiste modewinkel van de Veluwe op de kaart te zetten. Wij zijn super trots op het eindresultaat en natuurlijk erg benieuwd naar je reactie! Maak er een fijn najaar van, graag tot ziens in Putten!

 

Vraag een exemplaar bij de kassa of...

 

 

Lees online het Klein Magazine

 

 

Alle events

1500m2
MODE

DE MOOISTE MODEWINKEL
VAN DE VELUWE

PERSOONLIJK
ADVIES

KLEIN CAFÉ
MET GRATIS KOFFIE EN THEE

GRATIS PARKEREN
VOOR DE DEUR